Net Ağırlık (Gr.) | 50 g |
Koli Hacmi m3 | |
Brüt Ağırlık (Kg.) | 0,8 kg |
Koli İçi Adet | 12 Adet |
20'lik Konteyner Kapasitesi | 1920 Koli / Box |
40'lık Konteyner Kapasitesi | 3961 Koli / Box |
Paketleme Şekli | Kutu |
500 ml sütü derin bir kaba alınız. Kaynama noktasına gelinceye kadar pişiriniz. 50 g. Krem karamel poşetini ilave ediniz ve sürekli karıştırarak 1-2 dakika pişiriniz.
Hazırlamış olduğunuz karamel kaselerine dökünüz ve soğutunuz. Soğuduktan sonra ters çevirerek servis ediniz.Karamel sos hazırlanması: 2 yemek kaşığı toz şekeri tavaya alınız ve eriyinceye dek pişiriniz. Şeker erimeye başladığında 1 yemek kaşığı ılık su ekleyiniz. Sürekli karıştırarak kaynamasını sağlayınız. Kaynadıktan sonra ateşten alınız. Karamel sosunuz hazırdır. Karamel sosunuzu krem karamel servis edeceğiniz kaselere eşit miktarda dağıtabilirsiniz.